Ez a Jennifer Lopez által magasztalt márka egy őszhajfedő korrektort dobott piacra, amelyet a vásárlók „Szent Grálnak” neveznek

Mindannyian tudjuk, hogy a szalonlátogatások drágák, de amikor az ősz hajtövek láthatóvá válnak, nehéz lehet kihagyni egy találkozót – még akkor is, ha ez megterheli a szépségápolásra szánt költségvetést. Szerencsére egy klasszikus hajápoló szer növekvő népszerűsége egy harmadik lehetőséget is kínál a vásárlóknak: az őszhajfedő korrektorokat. A Color Wow, a Jennifer Lopez és Kim Kardashian által magasztalt, simító kezeléséről híressé vált márka tavaly piacra dobott egy esőálló, szélálló, hajtőfestő palettát, amely nevetségesen könnyen használható.

A Color Wow Root Coverup Powder egy ecsetvonása is mély pigmenteket tartalmaz, amelyek egyenletesen terülnek el a hajon, hogy elfedjék az ősz szálakat. Azok számára, akik a ritkuló hajat szeretnék titokban tartani, közvetlenül a fejbőrre is felvihető, hogy a fej tetején dúsabb haj látszatát keltse. A barna árnyalatok mellett a por olyan ritkán fellelhető árnyalatokban is kapható, mint a meleg szőke, a platina és a vörösesbarna. (Mellesleg a Vegamour legújabb hajszéruma az ősz hajszálak eltüntetésében is változást hoz.)

Color WOW Root Cover Up korrektor az ősz hajszálakra

Vásárold meg itt: Color Wow Root Coverup Powder

A módszer olyan egyszerű, hogy egy Sephora vásárló a palettát igazi „Szent Grálként” emlegette, az Amazonon pedig egy véleményező azt írta: „Ez a púder elfedi az ősz hajszálakat, és egész nap kitart, nem folyik vagy kopik le”, hozzátéve, hogy a púder „könnyen használható és nagyon természetes hatást nyújt”. Egy másik felhasználó „egy álomnak” nevezte, és megjegyezte, hogy „egyszerűen eltünteti az ősz hajtövet”. Egy harmadik Amazon vásárló „elképesztőnek” nevezte a tartósságát, hozzátéve, hogy egy tégely három évig elég volt. (Pszt: A sérült hajú vásárlók már néhány hét után „jelentős különbséget” tapasztaltak a javító szérum használata után.)

Ha szeretnél minél hosszabb időt kihúzni két szalonlátogatás között, akkor ez az őszhajfedő púder, amely egy hírességek által jóváhagyott márka szuper terméke, remek megoldás lehet.